سایت بیتس با استناد به گزارش منتشر شده در comeScore، اقدام به مقایسه چند سِرور ارائه دهنده خدمات پستی (mail) کرده است که نتایج جالبی به دنبال داشته است. Yahoo، AOL، Gmail و Windows Live Hotmail عناوین شرکتهایی است که خدمات پستی آنها در بخشهای مختلف با یکدیگر مورد مقایسه قرار گرفتهاند.
کارشناس و تحلیلگر این سایت گزارش خود را چنین آغاز میکند:
اگر شما سؤالات ارسالی ما، مبنی بر این که "چه کسانی از AOL استفاده میکنند؟" را میخواندید، حتما تصور میکردید بسیاری از کاربران، آدرس پست الکترونیکیAOL.com را نگهداری کرده و از آن استفاده میکنند. من با استفاده از comeScore بررسی کردم تا ببینم آنها چگونه کاربران AOL را اندازهگیری میکنند. این نتیجه که گفته میشود "در صورت انجام این بررسی، Gmail از AOL mail به راحتی شکست میخورد"، حقیقت نداشت و خدمات پستی یاهو نیز از همه بالاتر بود.ادامه مطلب...
کاربران وب معتقدند که کوکی های اینترنت هیچگونه ریسک امنیتی را به دنبال ندارند. در مقابل، اخطاریه های مختلفی وجود دارند مبنی بر این که کوکی ها، عادت های گردش در اینترنت شخص استفاده کننده را جمع آوری می کنند. شما از خود می پرسید که آیا بهتر نیست که مرورگر را به گونه ای تنظیم کنید که دیگر هیچ کوکی برای شما فرستاده نشود. در اینجا به شما توضیح می دهیم که در کل چه خطراتی توسط کوکی ها وجود دارند. داده های متنی بسیار کوچک که بیشتر وقت ها هم بدون هیچگونه قفل می باشند و در کوکی های %user profile% وجود دارند، هیچگونه خطر امنیتی ندارند زیرا هیچ کد اجرایی را دارا نمی باشند. اما agentهای تبلیغات اینترنتی با هدف های اقتصادی و مادی، از فعالیتهای آن لاین کاربران سواستفاده می کنند.
در این میان ارزیابی کوکی ها می تواند در تئوری بازیگر نقشی داشته باشد. برای کاربران چنین سیستمی مفید و ضروری می باشد. زیرا کاربر لازم نیست هر بار تنظیمات پایه ای انجام دهد، مثلا اسمش را وارد کند یا زبان را عوض کند. سایت های خرید و فروش آن لاین نیز اساس خود را بیشتر با کوکی ها پی ریزی می کنند. اما، چنین اطلاعاتی در بسیاری از سایت ها به موازات هم به agentهای تبلیغاتی نیز فرستاده می شوند و آنها نیز در همان موقع کوکی های خود را بر روی کامپیوتر کاربر می گذارند. به همین علت این امکان وجود دارد که اطلاعات جمع شده در مورد یک user Profile را از سایت های مختلف گردآوری کرد و در تئوری حتی آن را برای شخص دیگری در دسترس قرار داد. یک راه مقابله این است که به سایت هایی که برای ما آشنا هستند و به آنها مراجعه می کنیم اجازه فرستادن کوکی ها را بدهیم اما به شرکتهای تبلیغاتی و ارائه کنندگان غریبه، اجازه فرستادن کوکی ها را ندهیم.
برای چنین کاری در اینترنت Explorer به مسیر زیر بروید:
Tools->Internet Options->Privacy
بر روی کلید Advanced کلیک کنید و بر روی گزینه Override automatic coockie handling کلیک کنید. برای First-party coockies گزینه Accept و برای Third-party coockies گزینه Block را انتخاب کنید. گزینه Always allow session coockies را می توانید انتخاب کنید.
در «Firefox» و Netscape می توانید از Edit->Preferences یا Tools->Options گزینه Privacy را انتخاب و کوکی ها را فقط از وب سایت اصلی قبول کنید کوکی هایی که یکبار درست می شوند تا آخر عمر بر روی دستگاه می مانند.
هیچگونه ضرری نخواهد داشت که کوکی های گرفته از وب سایت هایی که هرگز به صورت مستقیم با آنها سروکار نداشته اید را به صورت دستی پاک کنید. Firefox با کمک فرمانی که در بالا داده شد و قسمت Show Cookies اجازه پاک کردن کوکی های موردنظر را به شما می دهد. اینترنت اکسپلورر با تنها اجازه پاک کردن برخی کوکی های مربوطه را می دهد که زیاد هم مورد پیشنهاد نمی باشد. در حالت کلی کوکی هایی را که نمی خواهید با ویندوز اکسپلورر از پوشه user profile%cookies% پاک کنید.
منبع : kharazmi.org
محققان پارک علم و فناوری کرمان تکنیک و فناوری Resolve (بررسی و نمایش) نامهای دامنه اینترنتی فارسی را ابداع کرده و به ثبت رساندند که بر اساس آن کاربر به راحتی از کامپیوتر شخصی خود دامنه های فارسی را مشاهده می کند. شهرام ثبوتی پور در گفتگو با مهر با بیان این خبر افزود: از آنجایی که با گسترش اینترنت در اقصی نقاط جهان، ترکیب کاربران اینترنت به سمت محلی و غیر تخصصی شدن می رود در نتیجه شاهد رشد روز افزون کاربران غیر انگلیسی زبان اینترنت هستیم. این امر باعث شده تا تمایل به استفاده از محتوای غیرانگلیسی در اینترنت از چند سال پیش افزایش یافته و اخیرا نیز استفاده از نامهای دامنه به زبانهای غیرانگلیسی مورد توجه مجامع بین المللی مدیریت اینترنت قرار گرفته است. از این رو بسیاری از شرکتهای Registry درصدد ارائه خدمات ثبت نامهای ادامه مطلب...
خطرناکترین مطالب در جستجوها
آیا تا به حال اندیشیدهاید که نتایج جستجوی اینترنتی شما در یک موتور جستجو (هر چند معتبر و معروف) میتواند خطرناک بوده و شما را به سمت سایتهای آلوده رهنمون کند؟
طبق تحقیقات به عمل آمده توسط شرکت McAfee یکی از معتبرترین شرکتهای ضد ویروس جهان، جستجوی اینترنتی در زمینه موزیک و تکنولوژی در صدر خطرناکترین جستجوها قرار دارند و احتمال اینکه نتایج این جستجوها، کاربران را به سایتهای حاوی ویروس، اسپم و کرمهای اینترنتی راهنمایی نماید، بسیار زیاد است.ادامه مطلب...
معرفی پایگاه نجومی: نجوم نیوز
پایگاه مجله ی نجوم، که چندی است با نام نجوم نیوز تغییر فرم داده است، از جمله پر بازدیدکننده ترین مراکز خبری نجومی بزبان فارسی است که می توان آخرین اخبار نجومی در ایران و جهان را از طریق این پایگاه دنبال کرد.ادامه مطلب...
.: Weblog Themes By Pichak :.